Altea rep una jornada de portes obertes sobre el programa PICE per a joves i empreses

La Cambra de Comerç d’Alacant, en col·laboració amb la regidoria de Foment de l’Ocupació i Projectes Europeus, han organitzat una jornada de portes obertes per a informar sobre els beneficis del programa PICE del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. L’activitat es va celebrar el divendres 26 de març a les 11.00 hores en el Centre Social d’Altea.

La xerrada anava dirigida a joves entre 16 i 29 anys a la recerca de treball o millorar la seua ocupabilitat. Es van explicar totes les parts d’aquest programa, com per exemple les entrevistes d’orientació, formació i qualificació.

Aquestes jornades també són altament recomanables per a empreses que vulguen contractar gent jove pels beneficis fiscals que comporta”, ja que si contracten joves que han finalitzat aquest programa, rebran una subvenció a fons perdut.

La jornada s’ha retransmés en directe pel Facebook de EuroAltea, a més de manera presencial complint les mesures de seguretat. L’abast total de les jornades han estat molt positives, arribant a més de 30 joves i empresaris.

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari




  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up