Beques EuroAltea

BEQUES DE MOVILITAT EUROPEA: Foment de l’Ocupació

Termini de presentació de sol·licituds: 28 de març al 26 d’abril.

Descargarregar INSTÀNCIA

Segons l’estudi de la Comissió Europea, “Estudi de l’Impacte de l’Erasmus: Efectes de la mobilitat en les habilitats i l’ocupabilitat dels estudiants i en la internacionalització de les institucions d’educació superior” els alumnes que han participat en una activitat de mobilitat tenen un 50% menys de probabilitats d’estar en l’atur un any després de la graduació i milloren en un 42% els sis trets de la personalitat que busquen els empresaris.

Per aquesta raó, l’Ajuntament d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus, posa en marxa per segona vegada QUATRE (4) beques de mobilitat europea.

L’OBJECTIU: proporcionarà als beneficiaris i beneficiàries una experiència laboral, i a la vegada, els donarà l’oportunitat d’ampliar i millorar els seus coneixements en llengua estrangera. Aquest programa de beques s’emmarca dins del Programa: Fomentant l’Ocupació.

L’objecte d’aquestes beques és la realització de 2 mesos de pràctiques en empreses en el Regne Unit. Les pràctiques formatives en empreses estan previstes desenvolupar-se  entre l’1 de Juliol i el 25 de setembre de 2019 (aquest calendari pot veure’s modificat).

Amb la finalitat d’oferir a un major nombre de participants l’oportunitat de formar part d’aquest programa, la beca cobrirà directament el desplaçament des de l’aeroport fins a la ciutat de destí, l’allotjament, un segur de viatges i accidents i oferirà una ajuda econòmica individual per a la manutenció del participant (en aquells casos on la manutenció no estiga inclosa en l’allotjament). La cerca i assignació de l’empresa d’acollida la realitzarà l’Ajuntament d’Altea a través de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea.

Les beques s’adjudicaran mitjançant concurrència competitiva entre els/les aspirants que reunisquen els requisits establerts en les bases.

 

Para mas informacion: VAL Beca de Movilidad EuroAltea 2019

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up