Beques EuroAltea

Proxima  convocatòria: febrer 2019

 

BEQUES DE MOBILITAT EUROPEA: Foment de l’Ocupació

Segons l’estudi de la Comissió Europea, “Estudi de l’impacte de l’Erasmus: Efectes de la mobilitat en les habilitats i l’ocupabilitat dels estudiants i en la internacionalització de les institucions d’educació superior” els alumnes que han participat en una activitat de mobilitat tenen un 50% menys de probabilitats d’estar en l’atur un any després de la graduació i milloren en un 42% els sis trets de la personalitat que busquen els empresaris.

Per això, l’Ajuntament d’Altea, mitjançant l’Oficina de Projectes Europeus, posa en marxa TRES (3) beques de mobilitat europea. L’OBJECTIU:proporcionar als beneficiaris i beneficiàries una experiència laboral, i a la vegada, donar l’oportunitat d’ampliar i millorar els seus coneixements en llengua estrangera. Este programa de beques s’enmarca dins del Programa: Fomentant l’Ocupació.

L’objecte d’estes beques és la realització de 2 mesos de pràctiques en empreses al Regne Unit. Les pràctiques formatives en empreses estan previstes desenvolupar-se entre l’1 de juliol i el 25 de septembre de 2018. (Este calendari pot vore’s modificat).

Amb la fi d’oferir a un major número de participants l’oportunitat de formar part d’este programa, la beca cobrirà directament el desplaçament des de l’aeroport fins la ciutat de destí, l’allotjament, un segur de viatje i accidents i oferirà una ajuda econòmica individual per a la manutenció del participant (en aquells casos en que la manutenció no esté inclosa en l’allotjament). La recerca i assignació de l’empresa d’acollida la realitzarà l’Ajuntament d’Altea mitjançant l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea.

Les beques s’adjudicaràn mitjançant la concurrència competitiva entre els aspirants que reunixquen els requisits establerts en les bases.

Para mas informacion: (VAL) Bases Beca Movilidad Europea

 

 

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

¿On estem?

OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

Casa de Cultura

03590 Altea (Alacant)


Email: europa@altea.es

Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up