LOCAL4GREEN

L’AJUNTAMENT D’ALTEA SELECCIONAT PER A COL·LABORAR EN EL PROJECTE INTERREG MED “LOCAL4GREEN”

L’Ajuntament d’Altea ha estat una de les entitats municipals seleccionades per a participar com a colaboradors en el Projecte Local4green “Polítiques locals per una energia verdapertanyent al Programa europeu Interreg Med.

El projecte, liderat per la Federació Valenciana de Municipis y Províncies (FVMP), va començar el seu camí a novembre de 2016i finalitzarà en 2019 després de dos anys i mig de duració. L’objectiu de Local4green és suportar a les autoritats locals en la definició i implementació de polítiques fiscals dirigides a promoure fonts d’energia renovables, tant al sector públic com al privat i en el Marc dels Plans d’Acció d’Energia Sostenible firmat en el Pacte d’Alcaldes.

A més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, com a coordinadora del projecte i de la col·laboració de la Fundació MUSOL, com a soci del mateix, la resta del consorci de Local4green està conformat per diferents entitats de 9 països europeus. Així, en el Projecte, participen associacions de municipis, agències regionals d’energia, fundacions i universitats procedents de Malta, Croàcia, Grècia, Itàlia, Eslovènia, Xipre, Portugal i Albània, a més d’Espanya.

L’Ajuntament d’Altea participarà en la fase de treball deTestingdel projecte que inclou diverses feines de disseny, implementació i avaluació de polítiques.

Amb la participació en el projecte Local4green, l’Ajuntament d’Altea continua amb la seua estratègia de promoure projectes de finanáment europeu mitjançant la seua Oficina de Projectes Europeus (www.euroaltea.eu) la qual va començar a fer camí el passat 20 d’abril amb una presentació en roda de premsa.

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up