Cos Europeu de Solidaritat

QUÈ ÉS EL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT?

El Cos Europeu de Solidaritat és una nova iniciativa de la Unió Europea l’objectiu de la qual és crear oportunitats perquè els jóvens treballen com a voluntaris o col·laboren en projectes que beneficien a comunitats i ciutadans de tota Europa.

El president Juncker va anunciar la seua creació en el seu discurs anual sobre l’Estat de la Unió, pronunciat el 14 de setembre de 2016. El Cos Europeu de Solidaritat va entrar oficialment en funcionament al desembre de 2016. Més informació

OBJECTIUS DEL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT

L’objectiu del Cos Europeu de Solidaritat és atraure a jóvens per a junts construir una societat més integradora, recolzant a les persones vulnerables i responent als reptes socials. Oferix una experiència estimulant i enriquidora per als jóvens que desitgen ajudar, aprendre i créixer.

COM PUC FORMAR PART DEL COS EUROPEU DE SOLIDARITAT?

Després d’un senzill procés d’inscripció, els participants podran resultar seleccionats per a incorporar-se a tota una sèrie de projectes. Realitzaran els projectes del Cos Europeu de Solidaritat organitzacions degudament acreditades i autoritzades per a portar-los a cap.

Per a inscriure’t en el Cos Europeu de Solidaritat has de tindre 17 anys, però no podràs començar el projecte fins que hages complit els 18. Hauràs d’acabar el projecte del Cos Europeu de Solidaritat abans de complir els 31 anys.

¡Participa en el Cos Europeu de la Solidaritat!

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up