LOCAL4GREEN

L’AJUNTAMENT D’ALTEA SELECCIONAT PER A COL·LABORAR EN EL PROJECTE INTERREG MED “LOCAL4GREEN”

L’Ajuntament d’Altea és una de les entitats municipals seleccionades per a participar com a col·laboradors en el Projecte Local4green “Polítiques locals per una energia verda” pertanyent al Programa europeu Interreg Med.

El Projecte, que està liderat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), va començar la seua marxa el novembre de 2016 i va finalitzar en 2019 després de dos anys i mig de duració. L’objectiu de Local4green és fer costat a les autoritats locals en la definició i implementació de polítiques fiscals dirigides a promoure fonts d’energia renovables, tant en el sector públic com privat i en el Marc dels Plans d’Acció d’Energia Sostenible signat en el Pacte d’Alcaldes.

A més de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, com a coordinador del projecte i de la col·laboració de la Fundació MUSOL, com a soci d’aquest, la resta del consorci de Local4green el conformen diferents entitats de 9 països europeus. Així, en el projecte, participen associacions de municipis, agències regionals d’energia, fundacions i universitats procedents de Malta, Croàcia, Grècia, Itàlia, Eslovènia, Xipre, Portugal i Albània, a més d’Espanya.

L’Ajuntament d’Altea participa en la fase de treball de “Testing” del projecte que inclou diverses tasques de disseny, implementació i avaluació de polítiques.

Amb la participació en el Projecte Local4green, l’Ajuntament d’Altea continua amb la seua estratègia de promoure projectes de finançament europeu a través de la seua Oficina de Projectes Europeus.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up