Finalitza amb èxit el curs de Màrqueting i Comunicació Digital

El dimarts 22 de juny, va finalitzar el curs de màrqueting i comunicació digital impartit per Cambra de Comerç Alacant dins del programa PICE en col·laboració amb les regidories de Projectes Europeus, EuroAltea i Foment de l’Ocupació, finançat pel Fons Social Europeu.

Els i les alumnes, d’entre 16 i 29 anys i inscrits en Garantia Juvenil, han assistit durant dos mesos al curs en el qual han desenvolupat coneixements sobre habilitats socials, naming i marca, màrqueting digital, xarxes socials, posicionament SEU, entre altres.

L’objectiu d’aquests cursos, és proporcionar als i les joves noves eines de coneixements, que estan sent demandades pel mercat laboral. Amb el Pla de Capacitació de PICE, els i les participants poden millorar les seues aptituds professionals per a atreure a empreses líders en el mercat laboral. Un recorregut formatiu que ajuda a definir una vocació i a trobar treball.

L’alumnat han mostrat molt d’interés en aquest curs i ens han transmés les seues bones impressions i la seua intenció de participar en nous cursos que es realitzen des de l’Ajuntament.

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up