Level Up!

Level Up! Disseny de pràctiques basades en jocs per a la inclusió de nens migrants

El projecte està liderat per l’ajuntament d’Altea en cooperació amb 6 socis europeus (Itàlia, Eslovènia, Lituània, Polònia, Hongria, Romania) i diverses escoles.

L’objectiu del projecte és contribuir a la inclusió social a l’escola, lluitant contra la discriminació, segregació i aïllament, mitjançant l’ús d’activitats basades en jocs. El projecte tindrà una durada de 24 mesos i involucrarà aproximadament 2000 participants.

El projecte es desenvolupa en tres fases:

Durant la primera fase els professors analitzaran les activitats basades en joc en l’educació.

En la segona fase, un projecte pilot posarà a prova les activitats basades en jocs en algunes classes de les escoles associades.

En l’última fase, tots els resultats del projecte seran elaborats i resumits en un MOOC interactiu camb material que permetrà a una ampla audiència (no sols acadèmics) aprendre del projecte.

A més, el projecte implementarà 2 esdeveniments d’entrenament a curt termini que es centraran en la gamificació i les millores pràctiques innovadores que s’aplicaran a les escoles amb nens migrants.

A llarg termini, s’espera que els sistemes educatius europeus assimilen la metodologia i els resultats del projecte per a aconseguir una educació més inclusiva. Aquesta és l’única manera en què la vida escolar pot garantir als estudiants un desenvolupament emocional, físic i intel·lectual adequat, sense cap mena de discriminació.

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up