Qui Som?

L’àmbit dels programes europeus és realment extens i heterogeni. Per a poder assessorar en esta complexa matèria a la resta d’àrees municipals, a les empresas alteanes, als jóvens i a la ciutadania del municipi en general, es va crear el 20 d’abril de 2017, l’Oficina de Projectes Europeus (OPE) d’Altea, amb la fi d’orientar i assessorar en la captació de finançament europeu.
L’objectiu que es persegueix és estimular i motivar la participació d’Altea (a nivell institucional, empresarial, ciutadania, etc) en les diverses activitats finançades per la Unió Europea.
L’Ajuntament d’Altea realitza una aposta decidida per la OPE com a element dinamitzador que facilite el coneixement i la participació en projectes europeus.
Seguint les directrius marcades des d’Europa, Altea ha de promoure la gestió automàtica i eficient de les infraestructures i els servicis urbans, així com la reducció de les despeses públiques i la millora de la qualitat dels servicis, aconseguint d’esta manera atraure l’activitat econòmica i generant progrés.
Es pretén desenvolupar en este municipi un espai innovador que fomente el talent, les oportunitats i la qualitat de vida en l’entorn urbà.

Si vols, pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿On estem?

  OFICINA DE PROJECTES EUROPEUS

  Carrer Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alacant)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Avís legal | Política de privadesa | Política de cookies | Desenvolupat per Apps & Up