Comença la instal·lació d’antenes de wifi públic del programa “Wifi4EU”

La Regidoria de Noves Tecnologies va anunciar que ha començat el procés d’instal·lació d’antenes wifi d’ús públic. Aquesta intervenció ha estat possible gràcies a la subvenció obtinguda des de la Regidoria de Projectes Europeus i la seua oficina EuroAltea, dins del programa “Wifi4EU”.

Amb aquests dispositius es donarà senyal wifi gratuïta d’alta velocitat en punts clau de la localitat com: Ajuntament i Plaça José Maria Planelles (incloent-hi la parada Garganes del TRAM), Casa de Cultura (fins a la parada de taxis i Plaça del Mestre de la Música), platges de la Roda i l’Espigó, Ciutat Esportiva i Extensió Administrativa d’Altea la Vella.

Respecte a les característiques tècniques, la velocitat a la qual es podrà navegar serà de 60 Mbps, duplicant la velocitat que s’exigeix per a l’obtenció de la subvenció. A més, per a donar més estabilitat en la xarxa, alguns punts estan units per fibra. El sistema utilitzat per a donar aquest servei, compleix amb els estàndards més alts de seguretat. A pesar que s’unisca xarxa lliure, compta amb totes les garanties com si fos una wifi privada.

L’inici de les proves està previst que es realitze a la fi de febrer.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up