EuroAltea i l’IES Altaia fomenten els llaços de col·laboració entre totes dues entitats

Dilluns passat, la responsable municipal de l’Oficina de projectes Europeus, EuroAltea, Maria A. Laviós i la tècnica de l’àrea, Paloma Verdú, mantenien una reunió amb les professores de l’IES AltaiaVictoria Vaquer, Ana Moreno i Àngels Roig, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre el centre educatiu i el consistori.

Un dels objectius de la reunió ha estat informar l’IES Altaia sobre les mobilitats Erasmus+ i els projectes europeus en els quals el centre pot implicar-se perquè els estudiants i professors tinguen a la seua disposició l’oferta i les oportunitats que des d’EuroAltea es brinden als joves alteanos.

A més, s’ha ofert al centre la possibilitat d’albergar cursos com per exemple el de Free You; un curs en el qual es mostra als assistents com detectar notícies i informació falsa que es difon en les xarxes socials.

Des de EuroAltea, volem que cada vegada més joves visquen l’experiència de les mobilitats i projectes europeus. Amb aquesta reunió volem que l’IES Altaia participe més directament amb el seu alumnat i puguen beneficiar-se de l’ensenyament no formal que ofereix l’Oficina de Projectes Europeus a partir de les mobilitats i projectes.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up