Signatura del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i AVAESEN

Reunió a la Diputació de València per a signar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Altea i AVAESEN, l’Associació Valenciana d’empreses del Sector de l’Energia.

El Regidor d’Hisenda i RRHH, de l’Ajuntament d’Altea, Pere Lloret, es va reunir la setmana passada en la seu de la Diputació de València amb el president d’AVAESEN, Marcos J. Lacruz, per a signar el conveni de col·laboració entre ambdós entitats. La signa d’este conveni, de caràcter gratuït per a l’Ajuntament, suposa una iniciativa del Think Tank Smart Cities liderat per AVAESEN, un grup de treball orientat a resoldre les necessitats dels municipis generant oportunitats de negoci en l’àmbit de les Smart Cities. Com ha indicat el president d’AVAESEN, “el Think Tank Smart City és en estos moments un dels principals pols d’innovació de la Comunitat Valenciana, per la qual cosa agraïm a l’Ajuntament d’Altea la seua confiança”. L’objectiu d’este grup de treball és l’aportació de solucions integrals mitjançant la col·laboració pública-privada.

Pere Lloret ens va comentar que “una Smart City és una ciutat dotada d’un sistema i infraestructures que garanteixen un funcionament eficient, tant des del punt de vista econòmic com energètic i polític. Es busca, sobretot, la màxima eficiència en l’èxit de la sostenibilitat. Tindrem que anar acostumant-nos al terme, perquè si volem confluir amb els països més avançats i fer front amb ells als reptes de desenvolupament urbà que estan per vindre, hem de posar-nos a treballar de seguida”.

La signatura d’aquest conveni aporta a Altea:

 • La realització d’un diagnòstic de la situació actual del Municipi d’Altea respecte als paràmetres que engloben una Smart City.
 • La realització d’una primera definició de l’estratègia de la ciutat Smart City, basada en la Guia Smart City.
 • La millora de la coordinació entre les aplicacions de les distintes àrees de cada municipi: aigua, energia, residus, TIC, mobilitat, medi ambient, turisme, etc…
 • La participació en consorcis europeus.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up