Altea recull el premi Bon Govern a la Gestió de Projectes i Fons Europeus de la FVMP

La regidora de Participació Ciutadana i Projectes Europeus, Maria A. Laviós, recollia el divendres 30 d’abril del 2021, el premi Bon Govern a la categoria de Gestió de Projectes i Fons Europeus pel Panell del Voluntariat, atorgat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.
Des d’EuroAltea es va enviar la candidatura per l’adhesió al programa Urbact Ciutats Voluntàries, mitjançant el qual s’ha desenvolupat el Panell del Voluntariat en la localitat. Dins d’aquest projecte es treballen cinc eixos transversals: la governança participativa, l’augment de la intergeneracionalidad de persones joves amb persones majors, la mobilització de joves voluntaris, treballar la ciutadania corporativa i la iniciativa d’emprenedora social per a combatre la desocupació. És important recalcar que dins del Panell del Voluntariat treballem tant la part política com la tècnica i la social, representada per les associacions que estan dins del nostre projecte, Cor Express, Creu Roja d’Altea i De Amicitia.
Els Premis Bon Govern són guardons dirigits a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a escala local. Segons la FVMP, “és una mostra del compromís del municipalisme valencià a fins d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials”.
El mes de març passat es coneixia el guardó concedit al municipi d’Altea i el lliurament oficial del premi tenia lloc el divendres 30 d’abril en una gala presencial celebrada en el Centre Cultural del Carme de València. En aquesta IV edició s’han presentat un total de 73 candidatures.
A l’acte, que s’ha desenvolupat en el Centri del Carme Cultura Contemporània, han pogut assistir únicament representants dels ajuntaments premiats. A més, van comptar amb la presència del Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antonio Llorente; el director general d’Administració Local, Toni Such; el director territorial de la Presidència de la Generalitat, Paco Molina; la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó; el vicepresident de la FVMP i alcalde d’Alzira, Diego Gómez i el secretari general de la FVMP, Vicent Gil.
Aquest premi és per a tots els alteans i alteanes que, juntament amb les associacions i l’Ajuntament, hem fet que en aquest temps de pandèmia la gent més vulnerable i més necessitada haja trobat ajuda. Gràcies a aquest projecte de l’Urbact, Ciutats Voluntàries, s’ha pogut donar una resposta ràpida i eficaç gràcies al treball fet en equip. I quan parlem d’equip no sols ens referim a l’Ajuntament i associacions que estan immerses en el projecte, sinó també a moltes altres com a Protecció Civil o Càritas i nombroses empreses alteanes. Tots hem conjuminat esforços per una mateixa fi, arribar a tota aquella gent que l’està passant malament.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up