EuroAltea es forma en la participació juvenil

EuroAltea ha participat el mes de setembre del 2021, en el projecte Europeu Something In Common gràcies al lideratge de la Associazione InCo en Molfetta, Itàlia.

El projecte va tractar diferents aspectes relacionats amb la participació juvenil tant en voluntariats com en activitats acomplides per Ajuntaments.

Gràcies a l’educació no formal, #EuroAltea ha aprés de les bones pràctiques d’altres socis com Albània, Bulgària, Croàcia, Alemanya, Itàlia i Eslovàquia i com ells involucren als joves en totes les seues activitats, com per exemple a través de campanyes en línia, tallers de cuina o actuacions i teatres.

Vam aprendre a desenvolupar una estratègia participativa i eficaç, capaç d’involucrar als joves en les administracions públiques, a millorar la comunicació entre els joves, les organitzacions i el personal polític i a implicar-los en decisions i activitats del municipi.

En EuroAltea sabem que aplicarem l’aprés en les nostres futures actuacions dirigides als joves del municipi, per a fomentar la seua participació en els projectes europeus.

S’han plasmat els resultats del projecte en el següent document https://acortar.link/ziT913

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up