EuroAltea i l’IES Bellaguarda celebrarem el ErasmusDay

El dijous 14 d’octubre del 2021, EuroAltea i l’IES Bellaguarda vam celebrar el ErasmusDays. Durant la jornada, des de l’Oficina de Projectes Europeus vam presentar als i les joves les noves mobilitats per a l’any vinent, animant als i les estudiants a participar.
Aquestes mobilitats, són una oportunitat perfecta perquè els joves puguen aprendre en altres països d’Europa, coneguin noves cultures i milloren el seu anglès.  En EuroAltea, continuem treballant en les mobilitats com una gran oportunitat per a ells.

La celebració també va incloure el lliurament de diplomes als alumnes que van participar en el projecte Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu (EPAS) de la mà de les regidores de Projectes Europeus, Maria A. Laviós; i la regidora d’Educació, Vicenta Pérez. El centre educatiu ha treballat durant un any en aquest projecte, l’objectiu del qual és estimular el coneixement d’Europa entre els joves i la democràcia participativa europea. L’Institut, ha estat exemple de bones pràctiques amb el seu projecte, on van representar un debat parlamentari.
Finalment, l’acte es va tancar amb la inauguració del Infopoint, presentat pels estudiants del Cicle Formatiu en Agrojardinería i Composicions Florals, encarregats de la seua construcció amb materials reciclats. En aquest punt d’informació, alumnes podran consultar sobre les notícies, connectant així Altea i l’IES Bellaguarda amb l’actualitat europea.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up