EuroAltea participa en el 5é esdeveniment transnacional en Athy, Irlanda

Els dies 25 i 26 de febrer del 2021, EuroAltea i les associacions Creu Roja a Altea, De Amicitia i Corazón Exprés van participar en les jornades de Responsabilitat Social Corporativa del projecte europeu URBACT: Ciutats Voluntàries.

EuroAltea participa al costat dels socis del projecte Capizzi, Itàlia; Radlin, Polònia; Arcs de Valdevez, Portugal; Athy, Irlanda; Altena, Alemanya; pregraderia, Croàcia i Athienou, Xipre.

La Responsabilitat Social Corporativa continua sent l’eix principal de la trobada, on EuroAltea, juntament amb les seues associacions locals de l’ULG, Grup de Treball Local, continuarem estudiant la seua correcta implantació a Altea.

L’agenda de treball de les jornades marca diferents debats i accions per a compartir les bones pràctiques respecte a la Responsabilitat Social Corporativa, a més de visites guiades virtuals i grups de treball.

La participació de l’Ajuntament d’Altea, a través de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea, mostra el seu continu interés i la seua aposta pel desenvolupament d’Altea i la seua projecció en l’àmbit internacional.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up