EuroAltea participa en les jornades europees sobre participació juvenil

El tema central d’aquesta jornada va ser la participació juvenil a nivell local

La regidora de Projectes Europeus, Maria Antonia Laviós, al costat de la responsable d’EuroAltea, Paloma Verdú, van estar convidades en les jornades “Youth ParticipationHow to foster youth participation in local communities“. El Ministeri d’Educació i Cultura s’ha fixat en el treball que s’està desenvolupant en l’oficina de projectes europeus d’Altea, la qual cosa, demostra que EuroAltea està sent un referent en el voluntariat i en la participació juvenil.

L’esdeveniment, “Youth ParticipationHow to foster youth participation in local communities” destaca la importància de la participació dels joves per al desenvolupament de les comunitats locals, mostrant els enfocaments i les oportunitats de finançament disponibles. Aquest esdeveniment s’emmarca dins de les accions de la “European Week of Regions and Cities” (Setmana Europea de les Regions i Ciutats).

L’equip de EuroAltea ha estat convidat pel Punt Europeu de Ciutadania, del Ministeri de Cultura i per la Association for culture and education Pina i CERV Eslovènia (VoluntEUVolunteering citizens as response to social COVID19 crisi).

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up