L’Ajuntament d’Altea formarà part del grup de treball junt amb la FVMP al projecte Pont a Europa

L’Ajuntament d’Altea i l’Oficina de Projectes Europeus, participa, al costat de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i altres ajuntaments valencians, en el projecte Pont a Europa. Una iniciativa que consisteix en la creació d’una xarxa de treball municipal europeu a través del Servei d’Orientació en Projectes Europeus de la FVMP.

Es tracta de servei d’Orientació en Projectes Europeus impulsat per la FVMP i la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat Valenciana, en col·laboració amb la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, dirigit a entitats locals de la Comunitat.

Aquest servei té per objecte promoure el municipalisme i el desenvolupament local; crear sinergies que fomenten el coneixement i l’esperit europeista; treballar braç a braç amb els tècnics municipals i dissenyar línies d’acció per al període 2021-2027. La importància de compartir experiències entre municipis i també de rebre ajuda i orientació d’una administració superior a la municipal a l’hora de prendre decisions i emprendre projectes de caràcter europeu.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up