Projectes Europeus presenta la nova mobilitat anomenada Soft Skills

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, presenta una nova mobilitat Erasmus+ anomenada Soft Skills que lidera l’associació italiana IncoMolfetta. Aquest nou projecte brindarà l’oportunitat a sis joves d’Altea, Julita ProminskaKaterin Toaquiza, Daniel Camargo, Alba Zaragoza, Víctor Martínez i Nazari Sellés Estévez. Els participants són estudiants tant universitaris com de formació professional.

Aquest projecte està dins del programa Erasmus+, i tindrà lloc del 14 al 21 de juliol. Els joves aprendran sobre noves habilitats de desenvolupament personal i professional. Segons l’Stanford Research Institute International, el 75% de l’èxit a llarg termini en el treball depén principalment de les habilitats toves (soft skills), i només el 25% de les habilitats dures (hard skills). Per tant, la mobilitat té com a finalitat potenciar les habilitats toves dels joves per a dinamitzar les seues futures carreres professionals.

La idea principal del projecte és augmentar l’ocupabilitat dels joves mitjançant l’exploració i el desenvolupament d’habilitats, per a una reeixida cerca d’ocupació. Durant l’intercanvi juvenil, cada dia se centrarà en un tema determinat i en els mètodes corresponents, per exemple, debat, discussió, gestió de conflictes, parlar en públic, presentació, intel·ligència emocional, desenvolupament personal, esperit empresarial.

La mobilitat té com a objectiu que els participants exploren nous temes per a la seua formació professional, posant d’exemple bones pràctiques a través de pluges d’idees, treball en equip, jocs de rol, podcast, tallers, visites d’estudi i aplicant els coneixements adquirits en la seua futura vida professional.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up