9 de maig, Celebrem el dia d’Europa!

Les Regidories de Participació Ciutadana, Educació i Cultura, mitjançant l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea (OPEA) ha organitzat una sèrie d’activitats per a tots els públics amb motiu de la celebració del dia d’Europa (9 de maig), dividides en tres blocs diferencials i autònoms.

Dimecres 9 de maig:

Acte 1: 10:30 am – Plaça de l’Ajuntament, acte amb els xiquets dels col·legis d’Altea, els quals han estat elaborant unes balconades (cinc murals en total) amb la temàtica “Europa”. Els cinc murals seran colgats als balcons de l’Ajuntament d’Altea. A més, d’entre tots els collages exhibits, un jurat votarà a un d’ells com a Cartell del Dia d’Europa de l’any 2019.

Acte 2: 12:00pm A la Plaça d’Europa d’Altea, al passeig marítim, s’ha organitzat un acte commemoratiu en el que participaran no sols la Corporació Municipal sinó també diverses membres de la comunitat europea, resident a Altea.

En aquest acte, després de les presentacions oportunes, es llegiran 5 fragments de text, preseleccionats de la Declaració de Robert Schuman de 1950 i la Constitució Europea, per part de 5 persones, nacionals d’Estats Membres de la UE, en els seus respectius idiomes.

A continuació, s’ha organitzat per la Corporació Municipal un xicotet càtering per als assistents a l’acte.

Dissabte 12 de maig

Acte de Clausura de la Setmana Europea: dissabte 12 de maig Hi haurà un concert de jazz a càrrec del grup Bernard van Rossum Quartet la vesprada del 12 de maig, a les 20:00 al Centre Cultural d’Altea la Vella. Prèviament, a les 19:30 hi haurà un cava d’honor/recepció per als assistents.

El concert és totalment gratuït i hi haurà places per a tot aquell que desitge assistir fins a omplir l’aforament del recinte.

 

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up