Altea participa en les jornades internacionals sobre gestió i conservació de la Posidònia oceànica

L’Ajuntament d’Altea, a través de les seues regidories de Medi Ambient i Turisme, participa en Mallorca en una important jornada dins del projecte europeu Interreg Med, que reuneix gestors de l’àmbit turístic, ambiental i d’àrees marines protegides del Mediterrani per a posar en comú les seues polítiques i elaborar un compromís que reunesca les estratègies per a potenciar la platja natural mediterrània.

La gestió de la conservació de la Posidònia oceànica, de la qual s’estenen prades al llarg de tot el mediterrani, és clau per a la biodiversitat i la resiliència de les platges, és per això que des de les administracions s’impulsen polítiques de conservació i retirada controlada per a evitar la regressió de la costa.

La Posidònia oceànica és una planta endèmica del Mediterrani que, sota la mar, protegeix el nostre planeta en absorbir entre 10 i 15 vegades més CO2 que els arbres de l’Amazones, per la qual cosa la seua protecció és vital per a la conservació dels nostres ecosistemes. La gestió de la posidònia s’ha convertit en una prioritat per al nostre ajuntament, i en aquest tipus de jornades compartim l’experiència i treballem al costat d’altres administracions per a crear un compromís en pro del nostre medi ambient.

Participen en aquestes jornades ajuntaments i altres entitats de Balears, Comunitat Valenciana, Sardenya, Creta, Montenegro, Xipre, Regió de Provença-Alps-Costa Blava i Còrsega (França), Croàcia, Albània, Attika i Macedònia (Grècia).

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up