Altea rep el premi a “l’Administració Pública Responsable” de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana

El 21 de gener del 2020 es va celebrar el lliurament dels Premis de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana en una gala en línia retransmesa en el canal de Youtube i Facebook de la plataforma. En l’acte van ser presents el President de la Generalitat, Ximo Puig, el president de les Corts Valencianes, Enric Morera i la Vicepresidenta i Consellera de Polítiques d’igualtat, Mónica Oltra. En aquesta edició, l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea ha rebut el premi a “l’administració responsable” atorgat per la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana. El reconeixement es lliura conjuntament amb les associacions Creu Roja, Corazón Expres i De Amicitia.

En representació del consistori, el premi va ser lliurat a Mari Laviós, Regidora de Participació Ciutadana i responsable de l’Oficina de Projectes Europeus. Rebre aquest premi significa que l’esforç de l’Ajuntament d’Altea per a millorar el treball en equip amb les associacions s’ha vist recompensat. L’objectiu d’EuroAltea ha estat i és la col·laboració entre les associacions i l’administració, amb la finalitat de crear sinergies que redunden en benefici de la nostra ciutadania.

La participació en aquests premis s’ha basat en la creació del Panell del Voluntariat dins del programa europeu “URBACT, ciutats voluntàries” que aferma i potència el voluntariat a les ciutats europees. El programa tracta d’unir administracions i associacions perquè treballen conjuntament i creen sinergies i aquestes accions conjuntes per a ajudar en la població.

El lliurament del premi va ser a càrrec de Miguel Salvador, president de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, qui va destacar el mèrit d’Altea per a obtenir aquest reconeixement. “S’ha aconseguit mobilitzar a més de 150 voluntaris atenent a més 4.000 persones, amb més de 1.500 intervencions en persones majors”, ressaltava. A més, va voler insistir que la decisió de la junta va ser unànime.

Per a finalitzar, la regidora comentava: “Aquest projecte, on treballen diferents països europeus com Itàlia, Irlanda, Polònia, Croàcia, Alemanya, Portugal, Espanya, representada per Altea; i Xipre com a líder del projecte; fa que treballem per aquesta transferència de bones pràctiques en matèria de voluntariat. Aquest premi ens empeny a continuar millorant i fomentant el paper del voluntariat que ha estat i està a primera línia, així que aquest premi és per a totes elles i ells.”

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up