L’Oficina de Projectes Europeus es presenta als alumnes de les Aules Universitàries de l’Experiència

L’Oficina de Projectes Europeus (OPE) de l’Ajuntament d’Altea s’ha donat a conèixer als alumnes de les Aules Universitàries de l’Experiència d’Altea de la Universitat Miguel Hernández. Paloma Verdú, responsable de l’OPE, va explicar als 80 alumnes la tasca que desenvolupa esta oficina al nostre municipi.

 

Paloma Verdú va informar com es va crear l’Oficina de Projectes Europeus, que depèn de la regidoria d’Hisenda, encapçalada per Pere Lloret, a abril de 2017. Així mateix, va destacar els objectius de la mateixa, com ara: facilitar el coneixement i la participació d’Altea als distints projectes europeus i desenvolupar al nostre municipi un espai innovador que fomente el talent, les oportunitats i la qualitat de vida a l’entorn urbà.

 

A través d’esta presentació, els alumnes d’AUNEX van conèixer els avantatges de comptar amb una oficina d’estes característiques a Altea. Paloma Verdú va posar l’accent en què l’Oficina està oberta a totes les persones, independentment de la seua edat, que vullguen formar part de projectes de mobilitat europea, beques i voluntariat.

 

Per a Paloma Verdú esta va ser ‘’una jornada que va permetre compartir el nostre projecte així com els valors europeus. Tots els alumnes van tingre una actitud participativa, van fer preguntes i vam tindre un debat molt interessant’’.

 

Finalment, Paloma Verdú va animar a totes les persones interessades en formar part d’algun projecte europeu a visitar l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, situada a la primera planta de la Casa de Cultura (C/ Pont de Moncau)

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up