Dos joves s’incorporen a pràctiques formatives a l’Ajuntament d’Altea (programa Eurodisea 2018)

Dos joves s’incorporen a llocs de pràctiques formatives a l’Ajuntament d’Altea en el marc del programa Eurodisea 2018

Dos joves europees, de nacionalitat belga, s’incorporaran a partir de l’1 de juny als seus llocs de pràctiques formatives a l’Ajuntament d’Altea, en el marc del programa Eurodisea 2018.

L’alcalde d’Altea, Jaume Llinares, juntament amb el regidor responsable de l’àrea de Projectes Europeus, Pere Lloret, ha rebut i donat la benvinguda a les joves que han estat acompanyades per Manuel Reig, responsable del programa Eurodisea a la Comunitat Valenciana i Paloma Verdú, responsable de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea.

 

 

Com ha explicat Pere Lloret, ”les dos joves realitzaran les seues pràctiques de juny a octubre, i està previst que d’octubre a març, s’incorporen nous joves amb perfils similars, a més d’una persona per ocupar un lloc a l’Oficina de Turisme de Altea com a informador turístic”.

”Així mateix -afegia l’edil-, l’objectiu del programa és que joves alteans treballen a l’estranger, ja que és un programa de mobilitat i reciprocitat. És una magnífica oportunitat per proporcionar als joves experiència professional i, alhora, donar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella. Invertir en formació de qualitat per als nostres joves que es puguen beneficiar del programa, ens farà millorar com a poble”.

El programa té una especial importància en benefici de la formació professional de la població jove i la seua adaptació al mercat laboral, així com la promoció de la consciència regional i europea i foment de la projecció internacional d’entitats i empreses de les regions dels estats membres de la UE.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up