EuroAltea clausura URBACT amb un reconeixement a les associacions de voluntaris locals

En EuroAltea organitzem un acte per a la clausura del programa URBACT, ciutats voluntàries de la Unió Europea. La jornada transcorria el 2 de juny a la Casa de Cultura i durant la mateixa homenatgem les entitats i persones que han col·laborat amb el projecte localment.

El programa URBACT es va concloure en l’àmbit europeu la setmana passada, però els socis del projecte vam haver de fer un acte a escala local i avui hem celebrat el d’Altea, en el qual hem comptat amb la presència del director general de Fons Europeus, Andreu Iranzo, Gonzalo Albir, Coordinador de Projectes Europeus i per videoconferència han estat presents el president de la Plataforma del Voluntariat de la Comunitat Valenciana, Miguel Salvador i Clementine Gravier, en representació del secretariat europeu del projecte a París, qui detallava en què consisteix el programa URBACT.

Hem pogut parlar també del finançament europeu, del futur del voluntariat després de la pandèmia. La realització del panell local en el qual hem treballat la part política, la tècnica i la més important, la de les associacions de voluntaris, portant a la pràctica formes de treball també d’altres països ens ha permés constatar que estem preparats per a afrontar qualsevol repte i que continuarem treballant amb l’esperit URBACT

El treball conjunt que hem dut a terme la delegació alteana d’URBACT, Ciutats Voluntàries, de la qual han format part Cor Exprés, Creu Roja i DeAmicitia, on s’ha treballat des de diferents eixos, com la intergeneracionalidad, la governança participativa i la responsabilitat corporativa. Aquest treball en equip ha fet que puguem arribar a la gent més vulnerable des de l’inici de la pandèmia, les associacions han estat els nostres ulls i les nostres mans.

Tancava l’acte en agraïment infinit cap a les associacions que han treballat en aquest projecte URBACT, fent-los lliurament d’un guardó en reconeixement de tot el treball realitzat.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up