EuroAltea i Participació Ciutadana inicien un nou procés participatiu

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, ha iniciat la creació d’un Pla de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per al municipi d’Altea.

En l’àmbit europeu, la Comissió Europea promou la implementació de polítiques nacionals de RSC d’acord amb polítiques comunitàries, normes i codis internacionals. Els governs s’enfronten a un desafiament social important a causa de la pandèmia de la COVID-19, i han de donar resposta al nou paper de l’empresa tenint en compte la part econòmica, social i mediambiental.

La Responsabilitat Social Corporativa és una manera de dirigir les empreses basades en la gestió dels impactes que la seua activitat genera sobre els seus clients, empleats, comunitats locals, medi ambient i sobre la societat en general. El municipi d’Altea desenvoluparà un pla de Responsabilitat Social Corporativa que involucrarà a la ciutadania, empreses i consistori. Una iniciativa que entronca amb els aprenentatges derivats de la participació d’Altea en la Xarxa URBACT Networks Volunteering Cities, en la qual el municipi participa activament a través del Panell del Voluntari.

La primera acció per a la implantació de la RSC consisteix en la publicació d’una enquesta dirigida a la ciutadania d’Altea. Aquesta enquesta es pot trobar en la web d’Altea Participa https://www.alteaparticipa.es/altea-decideix i conté 10 preguntes molt breus que ajudaran el personal expert a preparar el pla.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up