EuroAltea participa en el projecte “Bridge the Gap” de Molfetta, Itàlia

EuroAltea s’ha desplaçat a Molfetta, Itàlia, per a treballar en el projecte “Bridge the Gap”, sobre mobilitats 2021. En aquesta trobada de treball, EuroAltea està participant al costat del líder del projecte, l’Ajuntament de Molfetta i l’associació InCoMolfetta, a més dels socis del projecte com són Noruega, Armènia, Ucraïna i Geòrgia, l’objectiu del qual és organitzar les mobilitats per a joves que es realitzaran en aquest cas a l’agost, si els protocols anti COVID ho permeten.

En el calendari de treball de la trobada s’han abordat diferents qüestions com la concreció d’activitats a desenvolupar pels joves durant les mobilitats; els objectius i resultats esperats.

El segon dia d’aquestes jornades, s’ha dut a terme una reunió de treball amb l’Ajuntament de Molfetta, el seu alcalde Tommaso Minervini i la regidora de projectes europeus Gabriella Azzollini, a més del soci Luigi Balacco de l’associació InCo. Reunió en la qual s’han estudiat les futures col·laboracions en programes europeus, per a les mobilitats dels nostres joves fins i tot per al programa Europa Per als Ciutadans (CERV).

Els joves podran gaudir d’un aprenentatge no formal on aprenguen a protegir el medi ambient, a més d’adquirir experiències culturals dels diferents països socis, millorar la comunicació entre els participants i millorar així el seu anglés; així com conéixer i compartir noves experiències i cultures amb els joves dels diferents països socis. Els participants en aquestes mobilitats hauran de tenir una edat d’entre 13 i 17 anys i estar interessats en el medi ambient.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up