EuroAltea participa en la sessió LOCAL 4 GREEN

El dimecres 21 d’abril, la regidora de Projectes Europeus i Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, va participar com a convidada en la sessió formativa sobre polítiques fiscals verds, dins del projecte europeu LOCAL 4 GREEN Plus del programa INTERREG MED. En aquest projecte, liderat per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, també participen socis com la Fundació Musol i altres de diferents països com Itàlia, Portugal, Xipre i Grècia.

El projecte LOCAL 4 GREEN, té per objectiu motivar la lluita contra el canvi climàtic entre diferents entitats locals, regionals o internacionals. Principalment, pretén fer costat als ens locals, mitjançant polítiques fiscals destinades a promoure fonts d’energia renovables.

En la intervenció s’han explicat les experiències i mesures que ha realitzat el municipi d’Altea al llarg d’aquests anys dins del projecte, al costat d’altres municipis com Pedreguer i Quart de Poblet. L’Ajuntament d’Altea ha incorporat mesures per a fomentar les energies renovables en el municipi i, al costat de Medi Ambient s’està treballant en la implementació de més polítiques fiscals verdes.

Els plantejaments i les motivacions del projecte LOCAL 4 GREEN estan valorats com totalment vigents. A més, s’han vist reforçades pel discurs i les estratègies marcades per la UE.

S’ha deixat molt clar, que la transició verda ha passat a ser considerada com el motor i el motiu que impulsarà l’economia d’un futur.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up