EuroAltea participa en les jornades de bones pràctiques Erasmus+

El dimecres 4 i dijous 6 de maig del 2021 EuroAltea, al costat de l’I.E.S Bellaguarda, han participat en les Jornades organitzades per Cefire Alacant per a l’intercanvi i difusió de bones pràctiques Erasmus+.

EuroAltea, representada per la regidora Maria Antonia Laviós, i l’I.E.S Bellaguarda, han compartit les seues experiències en projectes Erasmus+ com YOUROPE, Level Up o mobilitats per a joves com a Stop Diabetis o We need to Talk entre moltes.

Entre els participants han assistit diferents centres educatius on han compartit experiències en projectes europeus Erasmus+ i Etwinning. Aquesta última pretén formar als joves europeus emprant la tecnologia de la informació i comunicació.

Hem presentat el recorregut i experiència d’EuroAltea dins d’Erasmus+ així com les noves mobilitats que s’esperen realitzar de cara al 2021.

EuroAltea ha ajudat molts joves a millorar la seua formació i conéixer noves experiències a Europa, i continuem treballant perquè cada vegada siguen més joves els i les que es puguen beneficiar dels avantatges de les mobilitats, pràctiques, voluntariats i projectes europeus.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up