EuroAltea reuneix els i les participants de l’una nova mobilitat a Hongria

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, ha rebut a les i els joves que gaudiran de la mobilitat Erasmus+ “AskPlayAct” a Hongria des del pròxim 17 d’agost. Aquesta nova mobilitat brindarà l’oportunitat de conéixer la cultura i formació hongaresa a Paula ZaragozaLarisa IbarrolaJavier Ferrer, Jose Llopis, Adriana Ortolá i Adrián Muñoz, que visitaran Szentendre.

Els joves aprendran sobre noves habilitats de desenvolupament personal i professional. L’objectiu és desenvolupar les seues habilitats per a facilitar la seua integració en el mercat laboral.

Les activitats i trobades durant aquesta mobilitat els ajudaran a desenvolupar les habilitats de comunicació interpersonal i intercultural, així com la creativitat, el pensament crític i la capacitat de col·laboració. La idea principal és augmentar l’ocupabilitat dels joves mitjançant l’exploració i el desenvolupament d’habilitats, per a una reeixida cerca d’ocupació. En el transcurs de la mobilitat l’idioma en el qual s’han de comunicar és l’anglés, per la qual cosa també exercitaran l’ús d’aquest idioma.

Dins dels objectius de EuroAltea es troba fer costat als i les joves en la seua formació i ocupabilitat. Aquest nou projecte és el sisé en el qual participa l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea aquest estiu 2022 i són 35 els i les joves d’Altea que gaudeixen d’aquesta oportunitat.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up