Eurodisea incorpora quatre joves a l’Ajuntament d’Altea

El dijous 16 rebem als quatre participants del programa Eurodisea. La benvinguda ha comptat amb la presència de Antonia Laviós, regidora de Projectes Europeus i responsable de EuroAltea; Xelo González, regidora de Turisme; Miguel de la Falç, regidor de Comerç; Manuel Reig Colomer, responsable de l’assistència tècnica del programa Eurodisea; Paloma Verdú, tècnica de Projectes Europeus; Ana Pérez Alós, tècnica de Turisme i Pepi Durá, tècnica de Comerç.
De juliol a novembre de 2021, s’incorporen Anna Porcher, assistent de Projectes Europeus en l’oficina de EuroAltea; Kampoli Richlove, dissenyadora gràfica a la Casa de Cultura; Nicolás Saeys, assistent de Comerç i Mohamad Essaid, assistent turístic en la Tourist Info Altea. Els quatre joves provenen de França i Bèlgica.
Eurodisea és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (LLAURI) que ofereix ocupació a l’estranger, a joves que tinguen de 18 a 30 anys. L’objectiu és el de facilitar la incorporació dels joves al mercat laboral i brindar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella.
Manuel Reig Colomer ha explicat que “Eurodisea és un programa amb un alt grau d’èxit, ja que en tractar-se d’un projecte de mobilitat, d’una banda rebem a persones de qualsevol regió d’Europa perquè treballen en empreses o entitats de la Comunitat Valenciana, i per una altra, enviem a joves menors de 30 anys perquè treballen en empreses europees. Sempre ens assegurem de què es tracte d’entitats amb criteris de qualitat de nivell superior. I el fet que Altea incorpori a quatre persones en diferents departaments de l’ajuntament és molt important, perquè parla molt bé del municipi i de les àrees corresponents”.
Es tracta del quart any que arriben joves del programa Eurodisea al municipi i han animat als alteanos i alteanas a participar en ell i gaudir de treballar en una altra ciutat europea. Les persones interessades poden passar per l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea i rebre més informació sobre el programa.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up