Fons Europeus

El 29 de novembre del 2019, l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, EuroAltea, va organitzar les jornades ”Fons estructurals i oportunitats de finançament europeu per a l’àmbit local”, amb la qual es pretenia visualitzar les oportunitats que ofereix Europa en la governança dels territoris i el finançament que aporta a l’àmbit local a través de diferents programes i projectes.
La jornada va tenir lloc a la Casa de Cultura d’Altea i va ser inaugurada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares. Van participar també representants de la Generalitat Valenciana, com el director general de Fons Europeus, Andreu Iranzo; la regidora de Participació Ciutadana i Projectes Europeus, María Antonia Laviós; i la tècnica de l’Oficina de Projectes Europeus, Paloma Verdú. Així mateix, va participar el president del Col·legi de Geògrafs de la Comunitat Valenciana, Alberto Lorente; i el president de ADLYPSE, Manuel Amorós.

La jornada també va servir per a conéixer les possibilitats que ofereix Europa, més enllà de l’àmbit local, en el finançament per a empreses i autònoms. A més de la presència de representants de diferents ajuntaments, han assistit empresaris i particulars que han pogut informar-se de com poden aprofitar el finançament europeu per a donar viabilitat a projectes empresarials o com participar en projectes de mobilitat europea.

D’aquesta manera l’Ajuntament d’Altea, a través d’EuroAltea, continua amb el seu compromís de participar en projectes europeus i d’aproximar Europa a la ciutadania.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up