L’Ajuntament d’Altea presenta les Jornades de Participació Ciutadana per als residents estrangers

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Laviós, ha presentat les Jornades de Participació per als residents estrangers. Estes jornades, subvencionades per la Diputació d’Alacant, tindran lloc els dies 24, 25, 26, 31 de juliol i 1 d’agost, a les 11 hores, al Centre Cultural d’Altea la Vella. L’objectiu de les jornades és la integració de la ciutadania estrangera al municipi i afavorir la relació amb l’Administració Local i els seus residents.

Com ha explicat la regidora, ‘’les jornades constaran de 5 activitats, cadascuna amb una duració aproximada de dos hores. En estes activitats es desenvoluparà un objectiu concret, focalitzat en la integració dels residents estrangers, un sector de la ciutadania molt important per a Altea i que ens ajuda al nostre creixement i desenvolupament com a municipi’’.

‘’Per exemple, ha assenyalat la regidora, s’abordarà el funcionament de l’administració local, per tal que coneguen com s’organitza i les possibilitats que els pot oferir. També es plantejaran intercanvis de bones pràctiques existents en els municipis d’origen resident aplicables al municipi, així com intercanvis d’experiències socials i culturals entre diferents nacionalitats i la població local, entre d’altres’’.

‘’El que l’Ajuntament d’Altea pretén amb estes jornades, destacava la regidora, és que la participació ciutadana estiga a l’abast de la ciutadania estrangera’’.

L’assistència a la jornada és lliure i totes les conclusions i propostes extretes es lliuraran als assistents com a suport informatiu per al seu exercici diari en el municipi.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up