L’Ajuntament rep el premi Bon Govern a la Gestió de projectes i fons europeus

El 29 de març, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies donava a conéixer els guanyadors dels premis Bon Govern 2020. En aquesta quarta edició, l’Ajuntament d’Altea ha estat guardonat amb el premi Gestió de projectes i fons europeus pel Panell del Voluntariat.
Des de Euroaltea es va enviar la candidatura per l’adhesió al programa Urbact Ciutats Voluntàries, mitjançant el qual s’ha desenvolupat el Panell del Voluntariat en la localitat. Dins d’aquest projecte es treballen cinc eixos transversals: la governança participativa, l’augment de la intergeneracionalidad de persones joves amb persones majors, la mobilització de joves voluntaris, treballar la ciutadania corporativa i la iniciativa d’emprenedora social per a combatre la desocupació.
El premi Bon Govern és un guardó dirigit a les bones pràctiques municipals i que tenen com a objectiu prioritari promoure la qualitat de les polítiques públiques a escala local. Segons la FVMP, “és una mostra del compromís del municipalisme valencià a fins d’aconseguir governs locals responsables, oberts i eficaços i adequats a les necessitats socials”. El lliurament oficial del premi es farà el 30 d’abril en una gala presencial amb totes les mesures de seguretat que se celebrarà en el Centre Cultural de Carme de València.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up