L’Alcalde ha rebut als i les joves que iniciaran les mobilitats Erasmus+ 2022 coincidint amb el cinqué aniversari de EuroAltea

L’Oficina de Projectes Europeus presenta els i les cinc participants del programa de mobilitat Professional Development

L’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, celebra el seu cinqué aniversari. En aquest any commemoratiu, cinc joves d’entre 16 a 18 anys van participar en el programa de mobilitat de Eramus+ Professional Development per a treballar eines amb la finalitat de millorar la seva ocupació laboral. Els i les estudiants van estar del 7 al 17 de maig a Romania. L’alumna del IES Bellaguarda de 24 anys, Natalia Garcíalideraró al grup de joves en aquest projecte.

Lara Baltasar, Lluna EspiRodrigo Jesús Hernández, Javi Llopis i Asianna Albieri Miecchi participants de la mobilitat, van explicar al primer edil, Jaume Llinares, les seues expectatives i les activitats que realitzarien en aquesta mobilitat finançada íntegrament per la Comissió Europea.

L’objectiu del projecte és crear estratègies perquè els joves adquirisquen coneixements de màrqueting i entrenament personal per a conéixer el mercat laboral. A més de compartir cultures amb altres sis regions europees participants del projecte, tot això, dins de l’educació no formal, com és costum en aquesta mena de projectes i on la llengua de comunicació serà l’anglés.

L’alumnat del projecte Professional Development va estar en un paratge natural allunyat dels dispositius electrònics. Els joves van dur a terme activitats a l’aire lliure, dirigides a fomentar la cura del medi ambient, el respecte a la diversitat i ruptura dels estereotips.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up