6 Marzo 2018: Projecte Europeu Artisans do it Better

6 joves artesans/es d’Altea es beneficiaran del projecte europeu ‘’Artisans do it Better’’

L’Ajuntament d’Altea, per mitjà de l’Oficina de Projectes Europeus EuroAltea, ha aconseguit formar part d’esta iniciativa europea, EL PROJECTE ERASMUS+ PROJECT “ARTISANS DO IT BETTER”, de la qual també FORMEN PART CROÀCIA, HONGRIA, ROMANIA I ITÀLIA .

ARTISANS DO IT BETTER és un projecte que permetrà a 32 joves artesans i artesanes, entre 20 i 25 anys, formar part del projecte Europeu Erasmus+ “Artisans do it Better”, provinents de les regions d’Hongria, Romania, Croàcia, Itàlia i Altea des de la perspectiva de l’ocupabilitat, amb la fi de crear una xarxa internacional per a promoure l’excel·lència en el treball amb joves, centrada en l’intercanvi de metodologies, eines i habilitats dels participants.

Participar en este projecte permetrà a aquestos joves (6 dels quals seran d’Altea), perfeccionar les seues habilitats artesanals, millorar el seu esperit emprenedor, compartir i viure altres cultures i promoure la creació d’una xarxa de professionals artesans i artesanes a nivell internacional.

Els principals objectius d’este Projecte són:

 • Estímul de la creativitat
 • Coneixement de l’artesania local de la zona de la Vall de Camonica (Itàlia, a la província de Brescia) i la seua aplicació pràctica.
 • “New start-ups” al camp de l’artesania
 • Enriquiment personal cultural
 • Creació d’una xarxa professional internacional d’artesans i artesanes.

El projecte ARTISANS DO IT BETTER és un projecte Erasmus+ K1, en el camp de Mobilitat Juvenil, que tindrà lloc del 16 al 25 de juliol de 2018, a Itàlia, a la Vall de Camonica (província de Brescia). El projecte cobrix totes les despeses d’allotjament, manutenció i transport, i està liderat per l’organització Atelier Europeu i participen com a socis, l’Ajuntament d’Altea, FIRKA Youth NGO (Hongria), Asociata de Tineri din Ardeal (Romania) i Association Strive NGO (Croàcia).

Qualsevol jove, que tinga passió per l’artesania, tinga curiositat per les tradicions culturals de la resta de països europeus o estiga buscant millorar les seues habilitats en la recerca de feina pot dirigir-se a europa@altea.es (www.euroaltea.eu) per obtenir més informació.

El regidor d’ocupació, Diego Zaragozí, manifestava “tradicionalment Altea ha estat molt lligada a l’artesania, com ho demostra el fet de que enguany es complisca el 35 aniversari de la “mostra d’artesania”, esta mostra va nàixer de la necessitat dels artesans establits a Altea d’oferir els seus productes; entenem que el projecte “ARTISANS DO IT BETTER” serà molt enriquidor per a la nova generació de joves artesans, ja que la convivència amb companys d’altres països els ajudarà a conèixer noves tècniques i a millorar les que ja utilitzen”. També va voler destacar les oportunitats que s’estan donant als joves per al desenvolupament personal i professional des de l’oficina municipal de projectes europeus.

 

Termini límit per a la selecció dels candidats:dilluns 16 d’abril de 2018

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up