Europa amb els ciutadans

PDF Project Summary
Link Yourope Page http://youropenetwork.eu/

 

Amb la finalitat de dinamitzar a la joventut i donar resposta a les seues necessitats Altea decideix construir una xarxa de ciutats europees baix el programa Europa amb els Ciutadans, amb l’objectiu d’implicar a la joventut, fomentar el diàleg i contribuir en la construcció de la Unió Europea del futur combatent el *Euroescepticisme. El projecte ha sigut aprovat per la Comissió Europea al juliol 2018, i Altea lidera el projecte YOUROPE: Unint itineraris per a construir una millor percepció d’Europa.

YOUROPE: Unint itineraris per a construir una millor percepció d’Europa

El projecte YOUROPE compta amb 8 socis de 8 països diferents (Itàlia, Eslovènia, Polònia, Grècia, Bèlgica, Bulgària i Espanya) i té com a objectiu sensibilitzar a la joventut i a la ciutadania en general sobre el paper que juga la Unió Europea en el seu dia a dia, a través del diàleg, del diagnòstic de la situació actual i del debat intercultural.

Per al desenvolupament del projecte es preveuen activitats com a trobades internacionals, tallers de participació ciutadana a nivell local, activitats de difusió, etc. Entre aquestes activitats destaca l’esdeveniment inicial que tindrà lloc a Altea a la fi d’octubre de 2018, juntament amb tots els socis de la xarxa, i un esdeveniment final a Brussel·les, en el qual participaran representants de les institucions europees.

El programa Europa amb els ciutadans 2014-2020

Europa amb els Ciutadans 2014-2020 és el programa de la Comissió Europea destinat a impulsar la participació activa dels ciutadans en la vida democràtica de la Unió, mitjançant el finançament de plans i activitats que promoguen el coneixement de la història i els valors compartits d’Europa, a través d’un diàleg constant amb les organitzacions de la societat civil i les autoritats locals.

El Programa es va aprovar el 15 d’abril de 2014 pel Consell de la UE. Compta amb un pressupost global de 185 milions d’euros i s’emmarca en l’estratègia global Europa 2020 per a contribuir als objectius europeus, en honor d’un creixement econòmic, intel·ligent, sostenible i integrador.

Visita la pàgina web de la EACEA (Agencia Ejecutiva en el ámbito Educativo, Audiovisual y Cultural) encarregada de la gestió del Programa.

 

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up