Projectes Europeus organitza la jornada #Altea Next Generation, Europa t’espera

La regidoria de Projectes Europeus, a través de l’oficina EuroAltea, posa a la disposició dels joves una jornada informativa en la qual els participants podran conéixer les oportunitats que Europa els brinda.
Aquesta jornada informativa tindrà lloc el dimarts 13 d’abril, a les 17:00h de manera en línia i els interessats hauran d’inscriure’s prèviament emplenant aquest formulari https://forms.gle/*MTBkjLTo5avyPyALA. Així ho ha indicat la responsable municipal d’àrea, María Antonia Laviós, qui ha animat als joves del municipi a participar per a conéixer informació sobre possibles ocupacions, pràctiques, formació i voluntariat a Europa.
Aquesta jornada informativa comptarà amb la col·laboració de diferents entitats com la Generalitat Valenciana, la Delegació, del Govern, la Cambra de Comerç i l’oficina Europa Direct.
L’agenda de la jornada transcorrerà amb la inauguració de la jornada per part de l’Alcalde a les 17h; les intervencions de la regidora de Projectes Europeus Mª Antonia Laviós; la tècnica de Euroaltea, Paloma Verdú amb la ponència “Altea Next Generation, Europa t’espera” a les 17:20h; Ana Alonso responsable de Europe Direct Comunitat Valenciana, Direcció General de Relacions amb la Unió, amb la ponència “Europa oportunitats”; Pilar Santacruz, responsable de la Divisió de Formació i Qualitat de la Cambra de Comerç d’Alacant, amb la ponència “Europa t’impulsa”; Carles Arques, Assessor Assumptes Europeus de la Delegació del Govern en la CV i la ponència del qual porta per títol “Una generació europea”. Tancarà la jornada a les 18:20h la vicepresidenta, portaveu i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up