Projectes Europeus reprén les mobilitats Erasmus +

EuroAltea anuncia el retorn de les mobilitats Erasmus+, l’activitat de les quals ha cessat durant la pandèmia i que ara es reprén. La pròxima mobilitat serà en Hârja, Romania, del 30 d’agost al 8 de setembre del 2021.
L’objectiu del projecte és crear estratègies per a reduir la quantitat de residus, treballar sobre el reciclatge i l’ecologia, tot això dins de l’educació no formal, com és costum en aquesta mena de projecte i on la llengua de comunicació, serà l’anglés.
Aquest programa contempla la realització d’activitats conjuntes amb joves majors de 18 anys de diferents països europeus, com a debats, activitats d’immersió, etc.
Per a participar els interessats i les interessades hauran d’enviar una carta motivacional en anglés a europa@altea.es. Aquesta carta servirà per a conéixer el nivell d’anglés i a més, com a mètode de selecció dels candidats i candidates. (Actualitzat, procés tancat)
En cas de rebre més sol·licituds que places disponibles, les cartes de motivació seran enviades al coordinador del projecte, des d’on es farà la selecció, d’aquesta manera aquesta oficina es manté al marge a fi de ser el més transparent i objectius possible en el procés de selecció.
Erasmus+ ha aconseguit que els joves europeus, des de fa dècades, experimenten i transmeten l’essència europea, que superen barreres entre els països europeus i fomenten les relacions entre països, creant el que anomenem la generació ERASMUS.
Aquest programa, dirigit a joves d’entre 14 i 30 anys, És finançat pel Fons Social Europeu, que arriba a subvencionar fins amb 2.500€ o 3.000€ per cada jove participant.
Des de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, estem molt contents de poder donar inici ja enguany a les mobilitats que van estar parades a conseqüència de la pandèmia i de poder retornar aquests projectes per als nostres joves.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up