Sessió Informativa: ACTIVA’T A EUROPA – “Programes Europeus de Mobilitat”

Sessió Informativa: ACTIVA’T A EUROPA – “Programes Europeus de Mobilitat”

Quan? – Dilluns, 4 de desembre de 2017, de 14h a 15h

On? – IES ALTAIA, Altea.

Per a què?: PER A

 • Apropar Europa a la joventut.
 • Donar a conéixer, d’una manera breu (donada la gran quantitat i dificultat de la informació) el per què d’estos programes interessen als joves.
 • Animar a la joventut a prendre part en programes que definiran el seu futur i no els deixarà indiferents.
 • Que abandonen la seua zona de confort.
 • Que decidisquen si volen viure una experiència que els obrirà la ment, els ajudarà a conéixer-se millor, a adquirir habilitats, desenvolupar aptituds i sobretot a sentir-se part d’un projecte comú.
 • Que milloren o aprenguen un nou idioma.
 • Que coneguen noves cultures, noves persones, nous reptes, etc.
 • Incrementar les seues possibilitats de trobar una ocupació, crear xarxes de treball i incentivar l’emprendedurisme.

ERASMUS+ (Intercanvis Juvenils): Este tipus d’intercanvi, mitjançant Erasmus+, permet a grups de joves, procedents de diferents països, la possibilitat de trobar-se i de conéixer millor les seues cultures respectives. Els grups planificaran junts l’intercanvi en torn a un tema d’interés mutu.

Servici de Voluntariat Europeu: El Servici de Voluntariat Europeu, és una experència d’aprenentatge en l’àmbit de l’educació no formal en la qual els jóvens milloren o adquirixen competències per al seu desenvolupament personal, educatiu i professional, així com la per a la seua integració social. D’esta manera, tenen l’oportunitat de contribuir a la feina diaria d’organitzacions que s’ocupen entre altres temes, de la participació cívica, la assistència social, la inclusió dels més desafavorits, el medi ambient, les polítiques de joventut, la cooperació al desenvolupament…

Cos Europeu de Solidaritat: El Cos Europeu de Solidaritat és la nova iniciativa de la Unió Europea creada amb l’objectiu de crear oportunitats per a que els jóvens treballen com a voluntaris o col·laboradors en projectes, tant en els seus propis països com en l’estranger, que beneficien tant a les comunitats com als ciutadans de tota Europa. Exemples d’este programa són l’ajuda a la prevenció de catàstrofes naturals, l’assistència en centres d’acollida de sol·licitants d’asil polític o altres problemes de tipus social, etc.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up