Aliança de Cohesió

Altea se suma a l’Aliança de Cohesió de la Unió Europea, resultat de la cooperació entre les associacions europees i el Comité de les Regions, els qui sol·liciten que el pressupost de la Unió Europea s’empre en el desenvolupament de polítiques de cohesió que permeta una Unió Europea més forta, eficaç i accessible per a totes i tots.

Aquesta Aliança engloba a més de 12.000 signants de tota la Unió Europea, tant organitzacions culturals, universitats, ONGs, com a administracions nacionals, regionals i locals s’han unit per a donar suport a la política de cohesió de la Unió Europea, pilar fonamental per a un igual i just desenvolupament de tots els seus membres.

L’Aliança creu fermament en el paper de la política de cohesió com a clau per a ampliar programes de recuperació després de la crisi de la pandèmia COVID-19. Així mateix, el “NextGeneration EU” garantirà el finançament de la majoria dels programes al 100%, fins a 2022-2023, destinats a millorar les condicions del territori i facilitar les noves estratègies dels Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030, digitalització i al pacte verd europeu.

Altea aposta pel #euromunicipalismo i per una política de cohesió forta, per la qual cosa tots els grups polítics d’Altea s’han unit a aquesta declaració i al nou projecte el valor fonamental del qual és la cohesió de la Unió Europea, sent així Altea, el primer municipi de la Comunitat Valenciana a unir-se a aquesta iniciativa.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up