Altea es reuneix a Rotterdam per a coordinar l’II projecte VOLUNTEU

El pla consisteix a donar resposta a la crisi social provocada per la COVID-19 de part de ciutats voluntàries.

La delegació representant de l’Ajuntament d’Altea, composta pel personal de Benestar Social i l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, viatjava a Rotterdam, Països Baixos, per a celebrar, del 10 al 13 d’octubre del 2022, la segona trobada transnacional del projecte europeu “VOLUNT-EU: Ciutats Voluntàries en resposta a la Crisi Social provocada per la COVID-19”.

El qual té com a objectiu establir eines per a la millora i promoció del voluntariat juvenil, enfrontar les adversitats de la pandèmia i la creació d’una xarxa de ciutats europees compromeses amb el voluntariat.

Aquestes jornades serveixen per a afermar les relacions entre diferents països europeus i potenciar les xarxes de ciutats internacionals. Ens permet compartir experiències i aprendre dels nostres socis europeus.

Aquest projecte europeu emmarcat dins del programa CERV (Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors) està liderat per l’Ajuntament d’Altea, a través de la seua oficina de projectes Europeus, EuroAltea i compost per set socis europeus més, entre ells, Itàlia, Xipre Croàcia, Països Baixos, Romania, Portugal i Grècia. El seu objectiu, la creació d’una xarxa de ciutats en el àmbit europeu per a l’intercanvi d’experiències i l’aprenentatge per a la promoció del voluntariat juvenil enfront de futures crisis com la coneguda durant la pandèmia de la COVID19.

L’agenda d’aquestes jornades ha consistit en la coordinació d’accions a implementar per cada país soci, a més de compartir casos d’èxit aplicables en altres països. Finalment s’han dut a terme visites i xerrades sobre l’impacte del voluntariat a nivell local i debats sobre el voluntariat juvenil i el seu impacte cultural.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up