Altea participa en la Cimera Mundial de la Família organitzada per Nacions Unides

La sessió ha tingut lloc durant els dies 28 i 29 de juny a Ginebra.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la seua Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, ha participat en el 75 aniversari de la Cimera Mundial de la Família, organitzada per Nacions Unides a Ginebra.

Altea ha estat convidada a participar en aquest cim arran de l’èxit obtingut pel projecte URBACT i el reconeixement de Nacions Unides al paper destacat que el voluntariat exerceix.

En aquestes jornades de treball, en les quals s’han abordat els Objectius de Desenvolupament Sostenible, posant l’accent en com millorar la salut familiar a nivell municipal després de la pandèmia de la COVID-19. Tot això fomentant el voluntariat i els seus beneficis a nivell individual, col·lectiu i per a la comunitat local. El compromís que adquireixen els i les voluntàries en aquesta mena de projectes no sols té beneficis personals, sinó que també ajuden a la seua comunitat local, creant així pobles més justos i sostenibles.

La primera jornada, que tenia lloc el dimarts 28 de juny començava amb l’obertura de l’assemblea amb les intervencions del secretari general d’UNITARNikhil Seth, seguida de la intervenció de diversos ambaixadors.

En la primera sessió plenària es tractaven els Objectius de Desenvolupament Sostenible, centrats en la inclusió, resiliència, mitjans de vida sostenibles, benestar i dignitat per a la recuperació de la crisi causada per la COVID-19. La segona sessió ha tractat els Objectius de Desenvolupament Sostenible sobre la igualtat, treball i economia i ciutats sostenibles.

Quant a la jornada del dimecres, aquesta transcorria amb les intervencions de diverses xarxes de ciutats pertanyents al programa URBACT. En la mateixa es compartien els resultats d’èxit de cada projecte.

Respecte a l’aportació de l’Ajuntament d’Altea en l’Assemblea, aquest ha participat en el Panell de la Bona Pràctica del programa URBACT de ciutats voluntàries, del qual Altea ha estat soci, i en el qual es contempla com a prioritat la implementació dels ODS, Objectius de Desenvolupament Sostenible, a nivell local.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up