Beques EuroAltea

6 joves han pogut gaudir de les beques EuroAltea que ofereix l’Ajuntament d’Altea. S’han realitzat dues edicions d’aquestes beques de mobilitat en les quals Mar, Vicent, Patricia, Noemi, Blanca i Joaquin han pogut realitzar pràctiques laborals durant dos mesos a Belfast.

Noemi va treballar durant els dos mesos en l’estudi d’Arquitectura Arcus Arquitectura, on ha pogut ampliar el seu currículum, millorar el seu anglés i portar a la pràctica tot l’apres durant la seua carrera universitària.
Blanca va realitzar les seues pràctiques com a assistent de màrqueting online a la botiga “The Feminist Shop”, això li va permetre desenvolupar noves habilitats en el món del màrqueting online i l’estratègia de negoci i sobretot millorar el seu nivell d’anglés.
Joaquin va poder gaudir de les seues pràctiques com a recepcionista a l’hotel Malone Lodge. Aquest treball li va permetre conèixer els llocs més turístics de Belfast i va poder visitar altres ciutats d’Irlanda com Dublín.
Mar, va realitzar una recerca a la Queen’s University, sobre seguretat i justícia. Va poder desenvolupar les seues habilitats de recerca a més de millorar el seu currículum i idiomes.
Patricia, va treballar en un Print Workshop d’art dedicada a la promoció de l’art. El seu treball com a assistent d’estudi li va permetre desenvolupar habilitats en l’assistència i organització d’exhibicions, esdeveniments i organització administrativa.
Vicent es va desenvolupar com a assistent d’arquitectura en l’estudi RMI Architects de Belfast, entre les seues funcions, consten l’assistència de projectes d’arquitectura tècnica, des de les etapes 0-7 del pla de treball RIBA i preparar i executar projectes.

Becas EuroAltea

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up