Cinc estudiants d’Altea participaran en la mobilitat Erasmus+ “Bridge the Gap”

El projecte tindrà lloc del 30 de juny al 7 de juliol

L’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, EuroAltea, forma el seu nou equip per a la mobilitat en Molfetta, Itàlia anomenada “Bridge the Gap”.

Aquesta mobilitat estava organitzada per a realitzar-se abans de la pandèmia per la COVID19, no obstant això, amb la millora de la situació sanitària s’ha posat en marxa. Aquesta mobilitat brindarà l’oportunitat a 5 joves d’Altea, Ona Menaches, Lara Baltasar, Carmen Fernández, Sulian Gras i Jorge Estévez que juntament amb el líder del projecte Arthur Barrau, visitaran Molfetta, Itàlia.

Aquest projecte s’emmarca en el programa Erasmus+, i tindrà lloc del 30 de juny al 7 de juliol. Els joves aprendran sobre inclusió, igualtat i medi ambient al costat de joves de Noruega, Armènia i Itàlia tot això mitjançant Educació NO formal.

Els i les participants podran gaudir d’un aprenentatge no formal on aprenguen a protegir el medi ambient, a més d’adquirir experiències culturals dels diferents països socis, millorar la comunicació entre els participants i millorar així el seu anglés; així com conéixer i compartir noves experiències i cultures amb els joves dels diferents països socis.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up