Conclou la present edició d’URBACT amb la participació d’EuroAltea

El programa europeu URBACT Ciutats Voluntàries va arribar a la seua fi després de més de 24 mesos de treball. Dilluns passat 24 de maig es va clausurar amb una reunió en l’àmbit europeu, la qual hauria d’haver-se realitzat en la seu del soci líder del projecte a Xipre, però, per la situació sanitària internacional, s’ha realitzat de manera virtual. Els socis europeus procedeixen d’Irlanda, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Croàcia, Xipre i Espanya, representat per Altea i les associacions locals Cor Exprés, Creu Roja Altea i De Amicitia.

Durant l’acte es van compartir les bones pràctiques relacionades amb el voluntariat en tots els països participants amb l’objectiu de posar-les en pràctica en les diferents ciutats i, així, incrementar el voluntariat en la població europea i millorar la qualitat de vida de la comunitat.

EuroAltea, va resumir el treball dels últims anys entre l’Ajuntament d’Altea i les associacions locals. Amb la implantació del learning log hem aprés una nova forma de treball en xarxa, una metodologia de desenvolupament de les polítiques locals que ha revertit en una millor qualitat de vida del nostre municipi.

Els objectius locals de la participació en el programa inclouen la millora de la participació ciutadana, la intergeneracionalidad i que els joves s’involucren més en el voluntariat d’Altea. Gràcies al programa URBACT, les associacions han registrat un increment molt significatiu de la participació dels joves en les activitats de voluntariat.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up