COVID

Altea s’ha posicionat com una de les vuit ciutats d’Espanya que destaca per la seua col·laboració entre Ajuntament i associacions. Amb aquesta reciprocitat, totes dues parts treballen conjuntament amb la finalitat de pal·liar els efectes de la COVID-19 en la població d’Altea.
Cor Exprés, Creu Roja Altea i DeAmicitia, són les associacions alteanes que conformen el projecte europeu URBACT . Al febrer van ser premiades a Bèlgica per la gran labor que han estat aportant a la ciutat i novament tornen a ser un referent amb el seu treball en la pandèmia que ens assola.
Les tres associacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han emprés mesures per a resoldre i adaptar-se a les necessitats ciutadanes generades per la situació actual de pandèmia. Aquestes associacions han dotat de material i serveis a centenars de ciutadans d’Altea; des de màscares solidàries, aprenentatge ‘online’ en anglés, donació de menjar i productes higiènics, ajuda i suport a persones majors o serveis d’atenció social, entre altres.
Aquest treball conjunt, entre associacions-Ajuntament, mostra una vegada més la importància de la col·laboració entre administració i associacions per al benefici de tota la ciutadania.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up