El projecte de voluntariat juvenil ‘A fling Called Swing’ visita Els Boqueres

L’associació local DeAmicitia, lidera un nou projecte europeu A Fling Called Swing (AFLICAS) que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea i IMED Llevant.

El projecte europeu de voluntariat juvenil i swing, va presentar les seues activitats amb un esdeveniment multitudinari el 30 de juny en la plaça de l’Ajuntament d’Altea.

Durant el transcurs de l’acte de presentació, es va donar a conéixer la participació de les diverses associacions i organismes involucrats, entre ells, la mateixa associació “De Amicitia“, l’Ajuntament d’Altea i Imed Hospitals. També va assistir a la trobada María Gómez, diputada de Projectes Europeus de la Diputació d’Alacant. Posteriorment, va començar el concert i ball de Swing, a càrrec de l’associació Swing Peaks i l’Orquestra Blava.

El passat 8 de setembre, el grup de joves voluntaris del projecte, va visitar el centre de majors Els Boqueres d’Altea, dins dels seus objectius d’acostar aquesta música i fer costat a les persones majors.

Fling Called Swing s’emmarca dins del programa Cos Europeu de Solidaritat i té per objectiu unir a un grup juvenil de voluntariat europeu i joventut local de música swing per a fer costat a les persones majors que han sentit fortament l’impacte de la pandèmia, com l’aïllament o que han derivat en malalties mentals. A més, es pretén reforçar el teixit associatiu d’escoles i associacions musicals i artístiques al voltant de tota la Comunitat Valenciana.

Com a part de les seues metes i objectius, aquest grup de joves van visitar ahir, dijous 8 de setembre, Els Boqueres on es va celebrar un concert i ball de música Swing amb integrants de diferents països, com Irlanda, Egipte, els Estats Units, Polònia, República Txeca, Sèrbia, Itàlia, Croàcia, Portugal i Espanya.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up