Els joves que han format part de la mobilitat a Eslovènia valoren de forma molt positiva l’experiència

Els participants de la mobilitat Erasmus+, anomenada Green Vibes realitzada a Eslovènia han tornat després de 10 dies de projecte aprenent noves tècniques i polítiques mediambientals per a desenvolupar un futur més verd; a més de visitar diferents instal·lacions d’energies, com una central tèrmica o una mina de carbó, amb l’objectiu d’estudiar l’impacte de la petjada de carboni.

L’equip d’EuroAltea compost per Daniel Seguí, Adrian Muñoz, Xavier Pla, Lucas Alejandro i la líder de grup Eugenia Roig, han fet una intensa formació en matèria ecològica, participant en diferents activitats com una desfilada de moda de segona mà, debats i grups de discussió sobre el canvi climàtic i la petjada de carboni.

L’objectiu d’aquest projecte és formar als i les joves europeus en la conscienciació del medi ambient, l’impacte de la petjada de carboni i com podem millorar el nostre impacte en el planeta. Després de 10 dies de formació, el nostre equip d’Altea, ens ha compartit les seues experiències. Estem molt orgullosos dels resultats que ens han mostrat els joves i de la seua experiència.

En paraules dels participants de la mobilitat, “m’he relacionat amb persones de països i cultures molt diferents als meus, si no arriba a ser per aquest projecte, no els hagués conegut”; “la hi recomano moltíssim a altres persones i ja estic pensant a participar en altres projectes”.

Des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament d’Altea, continuem gestionant les mobilitats, enfocades a diferents perfils de joves, amb l’objectiu que el major nombre de joves d’Altea puguen gaudir d’aquestes experiències, aprendre i millorar idiomes estrangers.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up