ERASMUS+. STOP DIABETES

Alumnes de l’IES Bellaguarda, van participar en l’intercanvi juvenil ‘’Stop Diabetes’’ a la ciutat de Plovdiv, Bulgària, del 20 al 30 de juliol del 2019.

El projecte, liderat per l’associació “*Bulgarian *Youth *Association”, tracta sobre el preocupant augment dels casos de diabetis a Europa, per la qual cosa, Espanya, Romania, Bulgària i Turquia van treballar junts per a trobar una solució enfront d’aquesta malaltia. Els joves d’Altea: *Ekaterina, Alejandra, Larisa, Paula, Marta, Amelia, Clara, Alberto, David i Leyre van passar deu dies a la ciutat búlgara de Plovdiv dissenyant un pla d’educació per a informar els joves, van desenvolupar activitats físiques, presentacions, debats, seminaris, tallers, i dieta per a evitar els riscos i conéixer les causes i efectes d’aquesta malaltia.
Aquest intercanvi pretén conscienciar als joves sobre la diabetis, cada vegada més present als països desenvolupats. Aquest grup de joves viatja acompanyat de dos líders de grup adults, per a facilitar la seua experiència en el projecte.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up