EuroAltea finalitza ‘Level Up’ amb una jornada “Juguem tots en la inclusió social”

Des de l’Oficina de Projectes Europeus, EuroAltea, es va organitzar per al 28 d’octubre del 2020, a les 11.00 hores, la jornada online “Juguem tots en la inclusió social”.
Aquest esdeveniment de difusió representa el fermall final del projecte europeu “Level-Up: dissenyant iniciatives basades en el joc per a la inclusió social dels nens immigrants”. Un projecte finançat íntegrament pel programa Erasmus+ i liderat per l’Ajuntament d’Altea, que coordina un grup de 6 entitats internacionals i en el qual col·laboren entitats en l’àmbit local com l’IES Bellaguarda i Creu Roja.

“Level-Up” és un projecte de cooperació que va iniciar la seua marxa l’any 2018 i que ha aconseguit millorar les pràctiques educatives a través de la ludificació de l’aprenentatge. En total, 24 mesos de treball, en els quals, els participants han investigat sobre experiències d’èxit en l’àmbit internacional, han posat en pràctica accions pilot i han dissenyat un curs en línia obert a tots els docents i disponible per a tota la comunitat educativa europea, perquè puguen aprendre i posar en pràctica els coneixements generats durant el projecte.

Des de l’Ajuntament d’Altea i EuroAltea, destaquen la importància de millorar les tècniques per a facilitar la inclusió dels nens més desfavorits i amb menys oportunitats.

Si quieres, puedes contactar con nosotros a través del siguiente formulario
  Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web.

  ¿Dónde estamos?

  OFICINA DE PROYECTOS EUROPEOS

  Calle Pont de Montcau nº 14 ,1ª planta

  Casa de Cultura

  03590 Altea (Alicante)


  Email: europa@altea.es

  Tel: +34 96 584 13 00 (ext. 1233)

  ⓒ EuroAltea Legal warning | Privacy Policy | Cookies policy | Developed by Apps & Up